Stel je vraag

Zit jij ook met vragen? Laat ze hier achter. De meest voorkomende vragen en zorgen zullen we in onze talkshow behandelen. Jullie input is essentieel. Wij leggen jullie vragen en opmerkingen wekelijks voor aan een expert in onze talkshow. En dan hebben we het er over. Geen Q&A’s maar we voeren het gesprek.

Niet op alle vragen zijn er antwoorden. Zelfs de experts die we uitnodigen zullen niet overal een antwoord op hebben maar we kunnen het er wel met elkaar over hebben, dat helpt en lucht op. Hoor jij veel dezelfde zorgen bij je vrienden? Bij je huisgenoten? Hoe vaker een vraag voorbij komt, hoe beter de redactie van het Time Out Café weet wat er speelt.

Dus stel je vraag aan onze redactie!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze vragen en zorgen worden volgende week beantwoord in de talkshow:

 • Ik kan me echt niet concentreren thuis, wat als ik mijn vakken nu niet haal?
 • Mijn motivatie is volledig weg, hoe krijg ik mezelf aan de studie nu er geen colleges zijn?
 • De kwaliteit van het online onderwijs valt me vies tegen. Moet ik hiervoor collegegeld betalen?

Deze vragen of zorgen zijn behandeld in de vorige talkshows:

 • Ik heb gehoord dat er mogelijk tot volgend jaar geen fysiek onderwijs gegeven gaat worden. Klopt dat?
 • Wat gebeurt er met het BSA?
 • Ik ben ineens mijn bijbaan kwijt, wat nu?
 • Krijg ik financiële compensatie voor de vertraging die ik nu oploop?
 • Ik maak me zorgen om mijn scriptie, hoe ga ik nu respondenten spreken?

Wat nu? Bekijk deze talkshow hier

 • De troost van roken, drugs, alcohol. Is dat erg?
 • Mijn hele leven staat op z’n kop, maar ik hoor alleen maar verhalen over kwetsbare ouderen en staatsteun voor grote bedrijven. En ik dan?
 • Ik voel me eenzaam, maar voel me ook bezwaard om af te spreken met anderen.

Bekijk deze talkshow hier

Deze vragen of zorgen kwamen binnen na de vorige talkshow:

 • Gaat mijn buitenlandstage nog wel door?
 • Wat is mijn diploma straks nog waard?
 • Ik ben afgestudeerd, maar hoe vind ik nu een baan?
 • Kan ik niet beter nog even doorstuderen in plaats van nu de arbeidsmarkt op te gaan?